Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Ιωάννα Τούνη : ” Ούτε ένα δάκρυ δεν άφησε να κυλήσει από τα μάτια της στη δίκη για το revenge porn ”

Στο Χαμογέλα και Πάλι μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος το Σάββατο για την εκδίκαση της υπόθεσης της δίκης της Ιωάννας Τούνη για το revenge porn και την αναβολή της για 1η Απριλίου . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Η αλήθεια είναι ότι πραγματογνώμονας έχει αξιολογήσει αυτό το βίντεο, το οποίο βίντεο και το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης, το έθεσα εγώ στο δικαστήριο. Πήρε το βίντεο ένας από τους καλύτερους πραγματογνώμονες που μπορούν να αναλύσουν ένα βιντεοληπτικό υλικό και υπάρχει το πόρισμά του. Το θέσαμε στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο ανέγνωσε τυπικά το πόρισμα. Φροντίσαμε εμείς να φέρουμε το πόρισμα, ενώ αυτό θα μπορούσε να είχε έρθει από την πρώτη στιγμή από την ανάκριση. Αλλά θέλετε να σας πω κάτι κυρία Χρηστίδου; Είναι τόσο ξεκάθαρο αυτό το βίντεο, για το τι έχει συμβεί, και τα βίντεο πρέπει να ξέρετε, είναι το ισχυρότερο αποδεικτικό μέσο.

Διότι αποτυπώνει την αλήθεια. Πράγματι υπήρξαν κάποια τεχνικά προβλήματα στην αρχή, δεν είναι και έτσι ένα εύκολο πράγμα να προβάλετε ένα βίντεο, λύθηκαν» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Βλέποντας αυτό το βίντεο η Ιωάννα Τούνη, πραγματικά αισθάνθηκε μεγάλη αμηχανία. Διότι είναι τόσο ξεκάθαρο ότι ο ένας κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια αυτών των δευτερολέπτων, κοιτάει δύο φορές προς τον άνθρωπο ο οποίος εικονογραφεί. Είναι τόσο ξεκάθαρο ότι έχει σχέση με αυτόν ο οποίος καταγράφει αυτή την προσωπική τους στιγμή, διότι στρίβει αριστερά το κεφάλι του, γελάει δύο φορές, και τη στιγμή που ολοκληρώνεται η πράξη, σταματάει και το βίντεο.

Δεν άφησε κανένα περιθώριο, σε έναν λογικό άνθρωπο, σε έναν έντιμο άνθρωπο, ο οποίος βλέπει αυτό το βίντεο, να έχει πλήρη εικόνα, ότι η κυρία Τούνη ήταν σε μια κατάσταση, και στη θέση που ήταν, που δεν είχε γνώση της βιντεοσκόπησης. Ότι ο άνθρωπος ο οποίος μοιράστηκε ό,τι πιο ιερό υπάρχει στη ζωή, την ένωση δύο σωμάτων, ο άλλος ο οποίος εικονογραφούσε, ήταν φίλος και γνωστός, όχι ένας άγνωστος, χαμογελάει σε έναν άγνωστο δύο φορές;

Το ίδιο το δικαστήριο ήθελε να ξαναδεί και να ξαναδεί, εάν αυτός στρέφει το κεφάλι του και χαμογελάει, αν αυτός ο άνθρωπος χαμογελάει στο άπειρο, αν αυτός ο άνθρωπος χαμογελάει σε έναν άγνωστο, αν αυτός ο άνθρωπος χαμογελάει σε έναν… που κατέβηκε από έναν πλανήτη… από τον Άρη. Το δικαστήριο ήθελε να το δει και το είδε. Το δικαστήριο πρέπει να πειστεί. Τι να κάνει;» τόνισε ακόμα.

«Από κει και πέρα, ξέρετε γιατί προβλήθηκε οκτώ φορές; Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία και καμία σκιά ότι αυτός ο άνθρωπος χαμογελούσε… σε έναν άγνωστο; Μπορεί να γελάς σε έναν άγνωστο; Και από κει και πέρα, να ξέρετε ότι σε αυτές τις φάσεις της προβολής, η κυρία Τούνη κράτησε μία πολύ αξιοπρεπέστατη στάση.

Ούτε ένα δάκρυ δεν άφησε να κυλήσει από τα μάτια της. Το κοίταζε, το έβλεπε, ξαναβίωνε πάλι… γιατί εγώ την κοίταγα, ήταν δίπλα μου. Μια εμπειρία η οποία, όπως εξελίχθηκε, είναι δραματική» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Η δίκη διακόπηκε για την 1η Απριλίου ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το δικαστήριο θα βγάλει και την απόφαση.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ