Στο Νίκο Γεωργιάδη και στο διαδικτυακό του κανάλι έκανε δηλώσεις ο Γιάννης Αϊβάζης και είπε
“Δεν θεωρώ αποτυχία έναν γάμο που τελειώνει στα 18 χρόνια. Για να παραμείνουμε 18 χρόνια κάτι καλά κάναμε, κάτι καλά έκανα. Για να είσαι 18 χρόνια δεν μπορείς να συμβιβάζεσαι. Τα περισσότερα χρόνια ήταν καλά. Μπορεί να μην περιμέναμε ούτε εμείς να χωρίσουμε. Μπορεί σε ένα βράδυ να θέλω να χωρίσω μπορεί και όχι.
Είναι διαφορετικό, δύσκολο να μένεις εργένης. Είναι δύσκολο 18 χρόνια να κοιμάσαι με ανθρώπους που αγαπάς και ξαφνικά να ξυπνάς και να είσαι με τον σκύλο σου. Δεν θα μπορούσα να μπω σε μια διαδικασία του να αλλάξει ο ψυχισμός μου πάλι (και να μπω σε ) Δεν μπορεί να έκανα τα πάντα σωστά. Εγώ ξέρω τι με οδήγησε να πάρω μια απόφαση πχ να χωρίσω, από την απέναντι πλευρά κάτι θα έκανα και εγώ, κάτι δεν θα πρόσφερα. Σε κάτι δεν θα ήταν ικανοποιημένη η Μαρία σε αυτό που έκανα”.
Απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε και στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, όπου στη συνέχεια ο Νίκος Γεωργιάδης προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις τωρινές σχέσεις του πρώην ζευγαριού. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, μετά τις αλλαγές στην προσωπική ζωή της Μαρίας Κορινθίου, οι επαφές της με τον Γιάννη Αϊβάζη έχουν περιοριστεί αισθητά.
Μάλιστα, έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Αϊβάζης της πρότεινε να πραγματοποιήσουν καλοκαιρινή περιοδεία με την κοινή τους θεατρική παράσταση “Ο τελευταίος χορός”, ωστόσο η Μαρία Κορινθίου αρνήθηκε. .







