Γιώργος Καραμίχος : ” Πολλές φορές βάζουν όριο τα παιδιά και αλλάζω απόφαση και τρόπο ζωής ”

Στο Το’χουμε βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καραμίχος και είπε

«Η κόρη μου ζει στη Δανία, με συμβουλεύει ο γιος μου που είναι 12. Τα παιδιά ξέρουν καλύτερα από εμάς.

Αν μάθουμε οι γονείς να ακούμε τα παιδιά μας, θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Το πρόβλημα της κοινωνίας είναι ότι δεν έχουμε τα παιδιά. Τα παιδιά τα βάζουμε σε κλουβιά στα σχολεία. Από το πρωί μέχρι το απόγευμα να κάνουν το ίδιο πράγμα. Να κάθονται σε ένα καρεκλάκι και να μαθαίνουν όλοι τα ίδια», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

«Πολλές φορές έχει τύχει να αλλάξω κάτι γιατί μου είπε κάτι άλλο ο γιος μου. Και όχι μόνο απόφαση, αλλά να αλλάξω και τρόπο ζωής. Τον τρόπο με τον οποίο βλέπω κάτι. Πολλές φορές βάζουν όριο τα παιδιά. Έχουν μάθει και από εμένα την οριοθέτηση και πολλές φορές θα μου πούνε, φτάνει τώρα μπαμπά, δεν έχω άλλο χώρο», κατέληξε ο Γιώργος Καραμίχος για τα παιδιά του.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ