Απόστολος Λύτρας : Γνώρισε στα παιδιά τη νέα του σύντροφο – ” Παίρνουν μια ικανοποίηση από τη συγκεκριμένη γυναίκα…”

Στο Ακόμα δεν είδες τίποτα μίλησε χθες ο Απόστολος Λύτρας και αναφέρθηκε στη νέα του σύντροφο. Πιο συγκεκριμένα είπε

«Δεν μπορούσα να καταλάβω τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι κρατούμενοι. Όταν μου ανακοινώθηκε η προφυλάκισή μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όταν ξαφνικά βρίσκεσαι κρατούμενος, το μυαλό “παγώνει”, δεν είναι εύκολο να κάνεις σκέψεις. Τις πρώτες μέρες στη φυλακή, δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα απλά πέρναγε η ώρα. Δεν τσακώθηκα με συγκρατούμενό μου για το κάπνισμα. Είχα πραγματικά άριστη σχέση μαζί τους, δεν δημιουργήθηκε ποτέ κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

Για την οικογένεια και τα παιδιά του, ανέφερε: «Αυτοί που με στήριξαν περισσότερο και από την αδελφή μου ήταν οι δυο μεγάλες μου κόρες. Αν κάτι έχω κάνει καλά στη ζωή μου, είναι η σχέση μου με τα παιδιά μου. Τα τρία παιδιά μου ήταν στο πλευρό μου, η παρηγοριά μου. Δεν έφυγαν διακοπές για να μην χάσουν ούτε ένα επισκεπτήριο μαζί μου. Με την πρώην σύζυγό μου είχα επικοινωνία μέσα από τη φυλακή και της ζήτησα συγγνώμη πάρα πολλές φορές».

Για την προσωπική του ζωή, ανέφερε: «Τη νέα μου σύντροφο την γνώριζα πολλά χρονιά, με στηρίζει. Δεν είναι εύκολο και για την ίδια, ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Είναι μια εξαιρετική γυναίκα και την έχουν γνωρίσει τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου παίρνουν μια ικανοποίηση από τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία και με στήριξε στη δύσκολη φάση της ζωής μου και πλέον με στηρίζει σαν σύντροφός μου. Τα λόγια των παιδιών που μου έδωσαν δύναμη είναι ότι: “μπαμπά είσαι πολύ δυνατός και μην φοβάσαι τίποτα. Όλα θα πάνε καλά”. Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται να έχει μια δεύτερη ευκαιρία όταν κάνει λάθος και ο χρόνος θα δείξει αν άξιζε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ