Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου για το ατύχημα στο Βιετνάμ : ” Έπεσε η οροφή του σταδίου ”

Tην αναπληρωματική Miss Hellas, Κωνσταντίνα Σωτηρίου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (29/10) στο “The 2Night Show” ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η Ελληνίδα καλλονή, που βρέθηκε στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου στον διαγωνισμό Μiss Cosmo International στο Βιετνάμ, μίλησε, μεταξύ άλλων, για το σοβαρό ατύχημα που συνέβη στην πρόβα του διαγωνισμού, όταν κατέρρευσε η οροφή του σταδίου.

“Η παραγωγή ήταν εξαιρετική σε γενικές γραμμές. Υπήρξε ένα ατύχημα στον ημιτελικό. Έπεσε η οροφή του σταδίου που ήταν να γίνει ο προκριματικός. Ήμασταν κάποια κορίτσια μέσα για την πρόβα και άρχισαν να γκρεμίζονται τα πάντα από πάνω. Είχαμε Άγιο. Θα είχαμε θύματα.

Τα κορίτσια φορούσαν πολύ ψηλά παπούτσια και πάνω στην αναστάτωσή τους έπεσαν ψάχνοντας την έξοδο. Εγώ ήμουν σε σοκ, ήμουν καθηλωμένη στην καρέκλα μου.

Απλά έβλεπα να πέφτουν όλα κάτω στη σκηνή. Θυμάμαι να ακούω τη φίλη μου να μου λέει: “run”. Εκεί σαν να ξυπνάω και να τρέχω προς την έξοδο, γιατί ήμουν σε σοκ, δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα” εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα Σωτηρίου.

Πηγή antenna.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ