Xρήστος Μάστορας : ” Ήθελα να του φάω τη δουλειά και τελικά τα κατάφερα ” !!!

Στο στούντιο 4 μίλησαν οι Melisses Και ο Χρήστος Μάστορας και είπε

Ο frontman του συγκροτήματος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πρώτα βήματα, πριν δημιουργηθούν οι ΜΕΛΙSSES: “Ο Θάνος τότε είχε μία μπάντα, τους “Fade Out”. Pήγαινa εκεί τότε ως μικρό παιδάκι μήπως καταφέρω να μάθω τίποτα από αυτά τα μεγάλα παιδιά που παίζουν μουσική. Είχαν τότε ένα πολύ ωραίο τραγουδιστή τότε. Ήθελα να του φάω τη δουλειά και τελικά τα κατάφερα (γέλια)“.Video Player is loading.UnmuteRemaining Time –:- Fullscreen

Advertisement

Σε άλλο σημείο, ο Χρήστος Μάστορας μίλησε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη, τον ρόλο που κλήθηκε να ενσαρκώσει στην ταινία για τη ζωή του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή με τίτλο “Υπάρχω”.

Ξαφνιάστηκα ότι έγινε η πρόταση. Αν αρνηθείς μία τέτοια πρόταση, έχεις πει όχι στο να συμμετέχεις σε ένα ιστορικό γεγονός” είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: “Προσπάθησα να είναι μία μίμηση, όχι μία καρικατούρα, προσπάθησα να έχω κρατήσει και λίγο από τον εαυτό μου μέσα, έτσι ώστε να έχει μία αλήθεια. Πιστεύω ότι ένας ηθοποιός δεν θα μπορούσε να το κάνει με τον ίδιο τρόπο. Θα μπορούσε να παίξει καλύτερα από εμένα αλλά τουλάχιστον στο κομμάτι της φωνής θα ήταν δύσκολο. Ένα χρόνο δούλευα γι’ αυτό το project, εντατικά, δύο μήνες πρόβα και δύο μήνες γυρίσματα”.

Ο ίδιος δεν έκρυψε ότι μπήκε πολύ στο πετσί του ρόλου του: “Γύρισα από την ταινία και ήμουν ο Στέλιος Καζαντζίδης, μιλούσα με διαφορετικό τρόπο, άρχισαν να ανησυχούν τα παιδιά. Από την πρώτη πρόβα δεν μπορούσα να θυμηθώ πώς τραγουδάω σαν Χρήστος. Με επηρέασε πάρα πολύ“.

Αμέσως μετά, ο Χρήστος Μάστορας αναφέρθηκε με τον δικό του τρόπο στην οικογένειά του: “Υποκριτικά με δυσκόλεψαν πιο πολύ οι σκηνές του ενθουσιασμού και της χαράς, δεν μπορώ να το εξωτερικεύσω με αλήθεια, δεν ξέρω, είναι ίσως είναι του χαρακτήρα μου. Δύσκολα χαίρομαι, μεγάλωσα με έναν κρατημένο ενθουσιασμό λόγω των γονιών μου. Οι γονείς μου φοβόντουσαν να χαρούν. Πολλές φορές λέω στη μητέρα μου “Κοίτα μάνα πόσο κόσμο βάλαμε εδώ”. “Αχ αγάπη μου, φοβάμαι να χαρώ” μου απαντάει. Είναι άνθρωποι που μετανάστευσαν, που ξεκίνησαν από το μηδέν. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν περάσει δύσκολα έχουν τον φόβο μη γυρίσουν πίσω στα δύσκολα. Εγώ δεν έχω περάσει δύσκολα αλλά έτσι έχω μάθει“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ