8 μυστικά και tips που έχουν οι Γαλλίδες και είναι πάντα στη πένα !!!

Όπως είδαμε και μάθαμε ο μέσος όρος ζωής των Γαλλίδων είναι 2 χρόνια περισσότερος σε σχέση με τις υπόλοιπες Ευρωπαίες . Οι Γαλλίδες ακόμα έχουν μια φυσική κομψότητα που κανείς μπορεί να δει αν ταξιδέψει στη Γαλλία . Τέλος έχουν μια απαράμιλλη ομορφιά και φυσικότητα , όμως έχουν όλα αυτά τα προτερήματα καθώς έχουν κάποια μυστικά και tips τα οποία κάνουμε λάθος . Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά από αυτά παρακάτω :

Προσέχουν το αλκοόλ : Είναι γεγονός ότι το αλκοόλ προκαλεί πολλά προβλήματα , είτε καρκίνο , είτε στη καρδιά , στο δέρμα και γενικότερα η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες . Καλό είναι και συστήνεται και από γιατρούς 1 ποτήρι κρασί την ημέρα . Καλύτερα βέβαια είναι να το περιορίσετε σε 2 την εβδομάδα.

Καθαρίζουν το ψυγείο τους 2 φορές το μήνα : Όσο και αν ακούγεται παράξενο και να σας προκαλεί εντύπωση , είναι βασικό καθώς πολύ συχνά ξεχνάμε μέσα στο ψυγείο πράγματα για περισσότερο από 15 μέρες με αποτέλεσμα αυτά τα πράγματα να αναπτύσσουν μικροοργανισμούς που να βλάπτουν πολύ σοβαρά την υγεία . Έτσι λοιπόν καλό είναι να καθαρίζετε το ψυγείο τουλάχιστον 2 φορές το μήνα με ξύδι .

Φρούτα , Λαχανικά και σκόρδο : Μπορεί το σκόρδο να ακούγεται περίεργο αλλά είναι προστατευτικό απέναντι στα γηρατειά , βοηθά ακόμα στο καρκίνο του μαστού ,εντέρου και καρδιαγγειακές παθήσεις και μαζί με τα φρούτα και τα λαχανικά δεν πρέπει να λείπει από την διατροφή σας .

Φάτε με σωστό τρόπο : Ποτέ μπροστά στη τηλεόραση ή στο λάπτοπ βλέποντας ταινία καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι όσοι τρώνε και είναι απασχολημένοι στη τηλεόραση , τείνουν να τρώνε περισσότερες θερμίδες και να αυξάνουν τα κιλά τους .

Γυμναστική στο νερό : Ακούγεται πως σταματά την οστεοπόρωση και τη σκελετική αδυναμία. Το ποδήλατο λοιπόν μέσα σε νερό είναι μια καλή άσκηση . Μπορείτε να γυμναστείτε καλύτερα με αυτό και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα .

Ένα καλό μαξιλάρι : Ακούγεται παράξενο , όμως είναι βασικό κεφάλαιο ο ύπνος αφού 8 ώρες θέλει σίγουρα ο άνθρωπος να κοιμηθεί . Έτσι λοιπόν χρειάζεται απαραίτητα ένα καλό μαξιλάρι ειδικά για τον αυχένα τον οποίο πρέπει να προσέχουμε αφού περιέχει πολλά νεύρα .

Αγοράστε ένα ακριβό ζευγάρι ηλίου : Όσο και αν ακούγεται περίεργο τα μάτια είναι βασικά για την ομορφιά και την υγεία των γυναικών . Έτσι λοιπόν πρέπει να προσέχουμε τα μάτια μας και στα γυαλιά ηλίου να μην κάνουμε τσιγκουνιές , και να αγοράζουμε ένα καλό και ακριβό γυαλί ηλίου και να τα φοράμε ακόμα και το Χειμώνα .

Διατηρείστε ένα υπέροχο ντεκολτέ : H περιοχή του στήθους είναι το πρώτο που πρέπει να προσέχει η γυναίκα αφού είναι το πρώτο που γερνάει . Έτσι λοιπόν να υπάρχει μια κρέμα κατάλληλη για την ενυδάτωση της περιοχής , να γίνεται απολέπιση με ένα λεπτό προϊόν στην ανώτερη στρώση του δέρματος και αντιηλιακό και τον χειμώνα στην περιοχή καθώς οι αχτίδες του ήλιου μας επηρεάζουν όλο το χρόνο .

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ