3 σακάκια που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου για υπέροχα spring looks !!!

Σε λίγες μέρες φεύγει ο Χειμώνας και το σακάκι είναι απαραίτητο για την άνοιξη ώστε να κάνει το outfit σου άψογο .Μάλιστα εμείς σας προτείνουμε 3 που πρέπει να έχετε οπωσδήποτε στη συλλογή σας . Δείτε και παρακάτω ποια είναι :

1 Mαύρο : Ίσως είναι και το πιο κλασικό όμως είναι μια απόλυτα safe επιλογή .

2 Μπορντό κόκκινο :  θα αναβαθμίσει στιλιστικά το μονόχρωμα looks σου και δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου και ειδικά αν είναι σκέτο κόκκινο μπορεί να φορεθεί και το καλοκαίρι .

3 Λευκό : Ίσως ποτέ να μην σκεφτόσουν να το αγοράσεις όμως  θα αναβαθμίσει στιλιστικά το μονόχρωμα looks σου και δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ