3 Φυσικές αποχρώσεις για μανικιούρ το φετινό Χειμώνα ανάλογα με το τόνο της επιδερμίδας σας !!!

Μπορεί να έχουμε καραντίνα αλλά κοντεύει η περίοδος που θα ανοίξουν μαζί με τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής και όλες θέλουμε μια περιποίηση στα νύχια ώστε να ανέβουμε ψυχολογικά . Όμως η απόχρωση που θέλουμε να κάνουμε στα νύχια μας συνήθως πάει ανάλογα και με την επιδερμίδα μας και κατά πόσο μας τονίζει . Έτσι λοιπόν καλό θα είναι να προτιμήσουμε φυσικές αποχρώσεις οι οποίες σύμφωνα με τις beaty experts είναι πάντα διαχρονικές και μέσα στη μόδα . Πάμε λοιπόν να δούμε 3 φυσικές αποχρώσεις που θα λατρέψετε :

1 ). Nude : Ταιριάζει σε όλες ξανθιές , μελαχρινές καστανές και είναι η πιο safe και διακριτική επιλογή . Καθώς λοιπόν είναι η πιο αυστηρή απόχρωση συνήθως το προτιμούν γυναίκες με κλασικό style για τις καλοκαιρινές αλλά και τις χειμερινές τους εμφανίσεις .

2 ). Απαλό ροζ : Θηλυκό και chic , ταιριάζει πιο πολύ στις γυναίκες με ξανθιά μαλλιά και με σταρένια επιδερμίδα . Γράφει υπέροχα τόσο στα νύχια των χεριών όσο και των ποδιών . Τέλος είναι η βάση για γαλλικό σχέδιο και η Βασίλισσα Ελισάβετ μέχρι και η Kate Middleton το προτιμούν σε κάθε τους εμφάνιση .

3 ). Ημιδιάφανο γαλακτερό : Μια ακόμα φυσική απόχρωση η οποία ταιριάζει πιο πολύ στις μελαχρινές και σε όσες έχουν λευκή επιδερμίδα . Πάντως καθώς περιέχει λευκό μέσα του ακόμα και αν οι γυναίκες το προτιμούν το καλοκαίρι με τη μαυρισμένη επιδερμίδα καθώς ανήκει στις τάσεις που επιβάλλουν φυσικότητα , το γαλακτερό αποτελεί top trend για το Φθινόπωρο του 2020.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ