Ράδιο Αρβύλα : Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης ! ” Την κυρία Καρυστιανού δεν την κάλεσαν πραγματικά πουθενά ” ?

Με αφορμή την επέτειο από την τραγωδία στα Τέμπη που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε από τον αέρα του “Ράδιο Αρβύλα” για την επιλογή των εκπομπών να ασχοληθούν αυτές τις ημέρες με τον Παλαιοχριστιανό, ενώ θα μπορούσαν να έχουν καλεσμένη την Μαρία Καρυστιανού, η οποία εκπροσωπεί τις οικογένειες των θυμάτων.

Μετά την προβολή μίας φωτογραφίας που στάλθηκε στην εκπομπή για τα Τέμπη και έγραφε: «Τον Παλαιοχριστιανό τον κάλεσαν σε όλα τα κανάλια, την Μαρία Καρυστιανού σε κανένα. Καταλάβατε τώρα;», ο Αντώνης Κανάκης είπε:

«Γίνονται τα τέρατα και δεν κουνιέται φύλλο. Το γνωρίζαμε, όχι το καταλάβαμε. Είναι απίστευτο και το βάλαμε πρώτο πρώτο να τα δείξουμε αυτά για να φύγουν από μέσα μας. Δεν μου λες την κ. Καρυστιανού δεν την έχουν καλέσει πραγματικά πουθενά; Πάμε αλλάζουμε. Ξέρεις μερικές φορές χρειάζεται και έτσι προσπάθεια για να διώξεις όλον τον εκνευρισμό από μέσα σου και να μπορέσεις να υποστηρίξεις και κάποια άλλα πράγματα του Ράδιο Αρβύλα που βρίσκονται εδώ περισσότερο για σατυρικούς και κωμικούς λόγους».

Πηγή Fthis.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ