Εξοργισμένος ο Λάκης Γαβαλάς με τον Gio Kay : ” Οφείλω εγώ συγγνώμη ? Είναι αγενής αν το είπε …”

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε σε φιλανθρωπική οργάνωση που διοργάνωσε η Μαρίνα Βερνίκου και μίλησε στην κάμερα του Happy Day που τον περίμεναν απ’ εξω.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αρχικά αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του GNTM λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να ανακτήσω δυνάμεις γιατί 15 Μαΐου ξεκινούν τα γυρίσματα του GNTM. Να ρωτήσετε το STAR αν θα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα στην επιτροπή. Δεν είχα εγώ πρόβλημα με τον Έντι Γαβριηλίδη. Κάποιοι το δημιούργησαν. Ο κόσμος ξέρει καλά. Εγώ δεν κάνω προβλήματα με κανέναν».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις δηλώσεις που έκανε ο Gio Kay πρόσφατα για εκείνον.

Τι είχε πει ο Gio Kay για τον Λάκη Γαβαλά;

«Αποχώρησα από το J2US γιατί υπήρχε ένα θέμα υγείας στην οικογένειά μου. Ενημέρωσα την παραγωγή του J2US δύο μέρες πριν το live και όχι, όπως είπε ο Νίκος Κοκλώνης, το μεσημέρι πριν το live. Είδα μια ειρωνική δήλωση της Αγγελικής Ηλιάδη που δεν μου άρεσε. Εγώ τη στήριζα 100% και σε αυτά που περνάει τώρα. Ο Λάκης Γαβαλάς είπε ότι τους άφησα ξεκρέμαστους στο J2US, ενώ ήταν όλο αγκαλιές μαζί μου. Λάκη Γαβαλά, νομίζω ότι τώρα που ξέρεις τι γίνεται, θα νιώθεις πολύ άσχημα και μου χρωστάς μια συγγνώμη», είχε πει ο Gio Kay για τον Λάκη Γαβαλά μετά την αποχώρησή του από το J2US.

Η εξοργισμένη απάντηση του Λάκη Γαβαλά

 «Για αυτόν δεν θέλω να μιλήσω γιατί παρεξηγείται. Οφείλω εγώ συγγνώμη στον Gio Kay; Αν είπε κάτι τέτοιο είναι αγενής; Να πω εγώ κάτι κακό για αυτόν; Γιατί. Τσαντίζομαι αν είπε κάτι για εμένα κακό», απάντησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Πηγή antenna.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ