Στράτος Τζώρτζογλου : ” Ένα κλικ έγινε και έπεσα στην κατάθλιψη , πίστευα ότι δεν θα σηκωθώ ποτέ ” !!!

Στο Super Κατερίνα και στη Μένια Κούκου μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου και είπε

«η Βάνα Μπάρμπα είναι κουμπάρα μου και είμαστε πολύ φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Δεν έβλεπε τον Στράτο όπως τον είχε συνηθίσει, γεμάτο ενθουσιασμό και να γλεντάει τη ζωή. Πέρασα δυο χρόνια κατάθλιψη και πολλά πράγματα κόπηκαν».

«Ας πούμε σε ένα σίριαλ που έκανα, την «Άγρια γη» στον ΣΚΑΪ, ο παραγωγός στάθηκε πραγματικά στο πλευρό μου. Παρόλο που είχα κατάθλιψη και δυσκολευόμουν πάρα πολύ ακόμα και με τον ρόλο, πήγαινα στο γύρισμα και δεν είχα κουράγιο. Δεν ξέρω, ένα κλικ έγινε και έπεσα στην κατάθλιψη. Ίσως γιατί δεν είχα διαχειριστεί ή ήμουν στη διαδικασία διαχείρισης του θανάτου της μητέρας μου».

«Γιατί όταν «έφυγε» η μητέρα μου, αμέσως μετά μπήκα στη Φάρμα ακριβώς για να μπορέσει το μυαλό μου να πάει κάπου αλλού και να μη σκέφτεται τον θάνατο. Αλλά δεν ήταν ακόμα το τελειωτικό στάδιο. Αργότερα αυτό μου βγήκε σε κατάθλιψη, μου επηρέασε βέβαια τις σχέσεις αλλά οι άνθρωποι που με αγαπούσαν το καταλάβαιναν. Οι κοντινοί μου στεναχωριόντουσαν γιατί με έβλεπαν πραγματικά πεσμένο και μάλιστα πίστευα ότι δεν θα σηκωθώ ποτέ» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Στράτος Τζώρτζογλου στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ