Νεκτάριος Λεμονίδης : ” Aν φλερτάρει κάποιος την Ελίζαμπεθ , θα του σπάσω τα μούτρα απλά ” !!!

Σε event βρέθηκαν πρόσφατα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριο Λεμονίδης που παντρεύτηκαν πριν μερικές μέρες και ο ίδιος είπε τα εξής

«Φυσικά και θέλουμε απογόνους, όσους μπορέσουμε. Φυσικά και θα της επιτρέψω να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Εγώ ο ίδιος την προτρέπω να πάει στο Survivor. Θα μου λείψει, αλλά θέλω να βγει πρώτη στο Survivor. Αν τη φλερτάρει κάποιος, θα του σπάσω τα μούτρα απλά. Δεν με ενδιαφέρει, είμαι παραδοσιακός.

Έβαλα το πόδι μου σε νερό για να περάσει ο πόνος, που με πάτησε στην εκκλησία. Ας με πατάει κάθε μέρα, αρκεί να είναι κοντά μου. Μόνο την Ελίζαμπεθ θέλω, δεν θέλω καμία άλλη. Αυτή η γυναίκα με έχει τρελάνει», είπε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Σε ερώτηση που δέχτηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για την συγκεκριμένη. Τι να την καλέσω; Για να μου πάει χάλια ο γάμος;».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ