Στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στη Ναταλία Αργυράκη μίλησε η Ιωάννα Παππά και είπε
«Έχει αρχίσει λίγο τα τελευταία 10 χρόνια να μου δίνουν τον ρόλο της μητέρας, όπως είναι η Κλυταιμνήστρα. Έπρεπε να συμβεί αν και μέσα σε αυτά τα χρόνια επιστρέφω και λίγο ηλικιακά σε κάποιους ρόλους στο θέατρο. Δηλαδή είμαι και με το ένα πόδι ακόμα και σε κάποιες ηλικίες μικρότερες λόγω κάπως του φιζίκ μου. Κυρίως, όμως, τώρα έχω πάει σε μια άλλη ηλικιακή κατηγορία και ήταν άλλωστε και δική μου πρόθεση να πάω παρακάτω.
Γοητεία υπάρχει σε όλες τις ηλικίες, νομίζω. Πέρα από το προφανές των 20 – 25 χρόνων, που είναι η απόλυτα φυσική ομορφιά, μετά είναι η γοητεία της κάθε ηλικίας που έχει τη δική της ιδιαιτερότητα και είναι για μένα ακαταμάχητη.
Συζητώντας και με τον γιο μου κάποια στιγμή , γιατί μου έλεγε πως «δεν θέλω να γίνω παππούς», του είπα: Αγάπη μου, θα δεις ότι κάθε ηλικία θα τη χαίρεσαι πολύ διαφορετικά θα σου αρέσει τόσο πολύ» είπε η Ιωάννα Παππά.