Καλεσμένος στο Όλα για τη ζωή μας βρέθηκε χθες ο Γιώργος Λέντζας όπου είχε θέμα τους εγωπαθείς και εγωκεντρικούς χαρακτήρες . Πιο συγκεκριμένα είπε
“Πολλές φορές έχω υπάρξει δύσκολος συνεργάτης, ποτέ όμως δεν έχω υπάρξει κακοποιητικός συνεργάτης. Προσπαθώ πάντα να μη βάζω στο επίκεντρο τα δικά μου συναισθήματα και πως καλό είναι να μην περνάω την πίεση στους άλλους”
Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως “Νομίζω ότι έχει αρχίσει να με ενοχλεί η κανονικοποίηση αυτών των συμπεριφορών. Το ότι, ας πούμε, κάνουμε μία ανταγωνιστική δουλειά δεν θεωρώ ότι δικαιολογεί μία αναίτια συμπεριφορά με την πρόφαση ότι έχω πίεση. Αυτό αφορά λιγάκι στην ανάγκη μας να είμαστε κάπως στο επίκεντρο”
“Σίγουρα έχω υπάρξει δυσλειτουργικός άνθρωπος και μέσα σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Παρ’ όλα αυτά, θα όριζα τις προθέσεις, ποτέ δεν το έχω κάνει με κακή πρόθεση. Έχω υπάρξει δύσκολος άνθρωπος. Μέχρι να καταλάβω τι είναι αυτό που με ζορίζει, δε μπορούσα να βρω μια λύση” είπε ο Γιώργος Λέντζας.