Έλλη Κοκκίνου : ” Έχω υποτιμήσει τον εαυτό μου με πολλή επιτυχία και όχι μια φορά ”

Στο Ενώπιος Ενωπίω με το Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου και είπε τα εξής

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε αρχικά πως “Πιστεύω ότι η εμφάνιση βοηθάει. Χωρίς αυτό να είναι κανόνας. Προσέχω πολύ τη φωνή μου, έχω δάσκαλο, κάνω μαθήματα κάθε εβδομάδα. Δεν είμαι η μόνη. Πάρα πολλοί τραγουδιστές από τη γενιά μου αλλά και μικρότεροι έχουν αρχίσει εδώ και αρκετά χρόνια και κάνουν εντατικά μαθήματα. Η φωνή είναι μυς, πρέπει να γυμνάζεται και να εξελίσσεται, να υπάρχει ευλυγισία, ενυδάτωση. Δεν δουλεύουμε και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Κάνω αφωνία. Πλήρη αφωνία δεν μπορώ να κάνω, οι υποχρεώσεις δεν με βοηθάνε. Πρέπει να κάνω τηλέφωνα, έχω και το παιδί”UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Όσον αφορά τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής, η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε πως “Δεν είχα τη φιλοδοξία να γίνω τραγουδίστρια. Είχα περάσει σε σχολή, τραγουδούσα σε ένα γκρουπάκι για την πλάκα μου εντελώς. Στο σπίτι τραγουδούσα με μια κιθάρα κρυφά να μην με ακούει κανένας, ντρεπόμουν πάρα πολύ να με ακούσουν ακόμα και τα αδέρφια μου ή η μαμά μου. Με το γκρουπάκι άρχισα να παίρνω λίγο θάρρος και αέρα και μετά από προτροπή του Κώστα Τουρνά που με άκουσε εντελώς τυχαία, με πίεσε να πάω σε μια οντισιόν και να δοκιμαστώ εκεί. Όταν με άκουσε ο Κώστας έπαιζα ξένη ποπ με την κιθάρα μου. Όταν ξεκίνησα έβαζα όρο ότι λαϊκά δεν τραγουδάω. Έχω κλείσει πόρτες γιατί δεν ήθελα να τραγουδήσω λαϊκά ούτε σε medley δύο λεπτών”.

“Η επιτυχία ήρθε με τον Φοίβο, το 2003. Πριν ξεκίνησα με τον Αντώνη Βαρδή, ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Όταν η αφετηρία σου είναι με τον Αντώνη Βαρδή, νομίζω ότι είναι ένα δώρο Θεού. Μετά ήρθε ο Φοίβος. Μου δόθηκε η εύκαιρα, με πίστεψε και ξεκινήσαμε μια πορεία μαζί με τα on και off” υπογράμμισε στη συνέχεια.

Επιπλέον, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τις σχέσεις που έχει δημιουργήσει μέσα στο χώρο, λέγοντας ότι “Με κάποιους έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις, πολύ στενές φιλικές. Βαριέμαι τις κόντρες. Ποτέ δεν ήμουν της κόντρας. Μου έχουν προκύψει στο παρελθόν αλλά δε θέλω να μένω σε αυτά. Απλά τα γνωρίζω και συνεχίζω, δε θα μείνω σε αυτά. Πάντα κοιτάζω τι θα κάνω εγώ, αν θα είμαι καλή εγώ και πώς αυτό που έχω αποφασίσει να κάνω, μπορώ να το κάνω καλύτερα εγώ. Το τι θα κάνει ο άλλος, δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ θέλω να βελτιώνομαι και να εξελίσσω τον εαυτό μου”.

Αναφερόμενη στη νέα της συνεργασία με τον Φοίβο, η δημοφιλής τραγουδίστρια σημείωσε πως “Είμαι σε φάση Φοίβου πάλι! Μετά από 11 χρόνια. Τώρα βλέπω πιο καθαρά, μεγαλώνοντας, κάποια πράγματα. Έχω πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, από όταν ξεκινήσαμε το 2003. Δεν είχα καθόλου. Έχω υποτιμήσει τον εαυτό μου με πολλή επιτυχία και όχι μια φορά. Πλέον έχω σταματήσει. Τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου για να βελτιωθώ και να εξελιχθώ, πίστεψα πολύ στον εαυτό μου και αυτό το παρουσιάζω και στους άλλους. Όταν πήγα στον Φοίβο και κάναμε μια πρώτη κουβέντα, εγώ τον boostαρα, ενώ παλιά με boostαρε εκείνος. Βέβαια δεν ήθελε πολύ. Αλλά και εγώ δεν αφήνομαι, πια. Δεν αφήνω τίποτα στην τύχη του, είμαι πάνω από όλα, θέλω να έχω τον πλήρη έλεγχο για να είμαι σίγουρη ότι τα πράγματα γίνονται έτσι όπως πρέπει. Με τον Φοίβο έχουμε απόλυτη ταύτιση για το τι θέλω και τι πρέπει να κάνω”.

“Εγώ χτύπησα την πόρτα, όπως και την πρώτη φορά. Είχε λήξει το συμβόλαιο με την προηγούμενη εταιρεία και το να πάω στον Φοίβο και τη Spicy ήταν μονόδρομος για εμένα. Το περίμενα […] Από το πρώτο μας άλμπουμ ‘Στο Κόκκινο’ είχαν βγει επιτυχημένα 10/12 τραγούδια. Πλέον η ταχύτητα δεν αφήνει το ένα τραγούδι να ωριμάσει. Οι ταχύτητες είναι τόσο γρήγορες που αν το τραγούδι έγινε επιτυχία ή δεν έγινε, πάμε στο επόμενο. Τότε βγάζαμε ένα άλμπουμ με με 10,12 ή 14 τραγούδια και λέγαμε ότι κάποιο θα γίνει επιτυχία. Είχες πολλές επιλογές, σαν ένα μενού” δήλωσε στη συνέχεια η Έλλη Κοκκίνου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ