Άννα Μαρία Ψυχαράκη : Τι θα κάνει με το έπαθλο των 100.000 ευρώ που κέρδισε στο Big Brother ?

Όπως είδαμε πρόσφατα η νικήτρια του Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Secret και στη Σάσα Σταμάτη όπου και μίλησε για τα σχέδια της για το μέλλον ,για τα όνειρα της αλλά και για τα λεφτά που κέρδισε . Δείτε και παρακάτω τι είπε :


«Νιώθω πολύ ευλογημένη, γιατί ο κόσμος με κατανόησε και γι’ αυτό με δικαίωσε με πολλές πράξεις αγάπης. Πάντα ο άνθρωπος πιστεύει αυτό που θέλει. Το πίστευα επειδή το ήθελα και όταν έγινε, δεν το πίστευα», αναφέρει.

Η ίδια, μάλιστα, απαντά αν έχει σκεφτεί τι θα κάνει με τα 100.000 ευρώ που κέρδισε στο «Big Brother».

«Είναι ένα ποσό το οποίο δεν το είχα δει ποτέ ως χρηματικό έπαθλο, γι’ αυτό, άλλωστε, το έχω ονομάσει έπαθλο αγάπης. Αυτό το έπαθλο αγάπης θέλω να το μοιραστώ με τους συνανθρώπους μας». Τέλος όσον αφορά αν θα κατέβαινε υποψήφια στις εκλογές είπε


«Νιώθω πολύ ευλογημένη, γιατί ο κόσμος με κατανόησε και γι’ αυτό με δικαίωσε με πολλές πράξεις αγάπης. Πάντα ο άνθρωπος πιστεύει αυτό που θέλει. Το πίστευα επειδή το ήθελα και όταν έγινε, δεν το πίστευα», αναφέρει.

Η ίδια, μάλιστα, απαντά αν έχει σκεφτεί τι θα κάνει με τα 100.000 ευρώ που κέρδισε στο «Big Brother».

«Είναι ένα ποσό το οποίο δεν το είχα δει ποτέ ως χρηματικό έπαθλο, γι’ αυτό, άλλωστε, το έχω ονομάσει έπαθλο αγάπης. Αυτό το έπαθλο αγάπης θέλω να το μοιραστώ με τους συνανθρώπους μας»

Και ακόμα ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες λέγοντας «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους Έλληνες ομογενείς που βρίσκονται στην Αμερική, στον Καναδά, στο Τορόντο, στη Βοστώνη, στη Μελβούρνη, στη Γερμανία, στην Αγγλία, στην Κύπρο. Θέλω να πω “ευχαριστώ” σε όλη την Ελλάδα και στη γενέτειρά μου, την Κρήτη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αγνώστους, διότι με αγαπήσανε γι’ αυτό που λέω: “Αγαπάτε αλλήλους”. Κλείνοντας, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στα αμέτρητα fan pages και fan clubs» Και για το κορονοϊό πρόσθεσε «Όσον αφορά τον κορονοϊό, θέλω ο κόσμος να πιστέψει στον Θεό και όλα θα πάνε καλά. Θέλω να είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ