Moρφούλα Ιακωβίδου : Η εξομολόγηση για τον αδερφό της , Πέτρο – ” Η μεγαλύτερη παρεξήγηση που έχει ειπωθεί…” !!!

Η Μορφούλα Ιακωβίδου μίλησε για στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για όλους και για όλα! Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια, τον αδελφό της Πέτρο Ιακωβίδη, ενώ περιέγραψε και την μεγαλύτερη παρεξήγηση που έχει ειπωθεί για εκείνη.

Για το νέο της κομμάτι, η Μορφούλα Ιακωβίδου ανέφερε: «Το τραγούδι “Θα τα σπάσω όλα” είναι πολύ εγώ, είμαι νευρική, αλλά φεύγω από κάπου πριν τα σπάσω όλα. Δεν με ενδιαφέρει πλέον σαν Μορφούλα αυτό που λέμε η καψούρα, με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο έρωτας, αλλά στο κομμάτι της συντροφικότητας και της αγάπης».

Έπειτα, η τραγουδίστρια μίλησε για τη συγγένειά της με τον γνωστό τραγουδιστή. «Η μεγαλύτερη παρεξήγηση που έχει ειπωθεί για μένα είναι το κομμάτι του αδελφού μου, Πέτρου Ιακωβίδη. Ξέρεις, το ότι “είναι η αδερφή του Πέτρου, για να είναι εκεί την έχει βάλει ο Πέτρος”. Στις αρχές με ενοχλούσε, έλεγα “γιατί το λένε αυτό;”. Προφανώς, δεν θα πάρεις μια βοήθεια αν έχεις τον Πέτρο Ιακωβίδη αδελφό; Ένα τραγούδι; Ποιος δεν θέλει ένα τραγούδι από τον Πέτρο; Και ο Πέτρος μου λέει: “Μην ακούς τι λένε”. Δεν μπορώ να εξηγήσω την αγάπη που έχουμε με τον Πέτρο, είναι το άλλο μου μισό».

Τέλος, η Μορφούλα Ιακωβίδου μίλησε για τα χόμπι της: «Το γυμναστήριο μου αρέσει αρκετά. Επίσης, ένα άλλο πράγμα που μου αρέσει πολύ είναι να κάνω δουλειές στο σπίτι, να σκουπίσω, να σφουγγαρίσω, μου αρέσει πάρα πολύ να πλένω τα μπαλκόνια. Πεθαίνω να πλένω το αυτοκίνητο μόνη μου το βράδυ, με χαλαρώνει. Στην κουζίνα θα μπω… και θα ξαναβγώ, θα το κάνω γιατί πρέπει, όχι επειδή μου αρέσει».

Πηγή antenna.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ