Μαίρη Συνατσάκη : ” Θαύμασα την ψυχραιμία του Ίαν στο σκηνικό με τον Ηλία Ψινάκη ” !!!

Στο Πρωινό Σου Σου έκανε δηλώσεις χθες η Μαίρη Συνατσάκη και είπε τα εξής για το περιστατικό με τον Ηλία Ψινάκη στο J2US . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Έχουν λυσσάξει στο J2US να μας βγάλουν παντρεμένους με τον Ίαν. Η τηλεόραση είναι ένα ανοικτό κεφάλαιο για μένα. Θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Νίκο Μουτσινά, γιατί η παλιά μας συνεργασία ήταν λίγο κουτσή, λίγο λειψή” είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

“Όλο αυτό μου άφησε μια αχρείαστη γεύση. Κάτι που δεν θα ήθελα να έχω δοκιμάσει. Ανήκει στο παρελθόν αυτό, ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. Εγώ θαύμασα την ψυχραιμία του Ίαν, έκανε το καλύτερο” πρόσθεσε για τον Ηλία Ψινάκη και το συμβάν στο J2US.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ