Χείμαρρος η Αφροδίτη Γραμμέλη για το Tv Queen : ” Eδώ δεν έχουμε παρουσιάστρια σε δυο χρόνια , θα έχουμε σε δύο εβδομάδες ” ?

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε πρόσφατα η Αφροδίτη Γραμμέλη και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον και στα τηλεοπτικά πρόσωπα . Πιο συγκεκριμένα είπε
“Έχω μπει σε mood τι θα κάνω την επόμενη χρονιά. Νομίζω ότι δεν έχω αποφασίσει οριστικά αλλά περίπου. Θα λέω την άποψή μου, δεν θα κάνω τηλεπαιχνίδι. Δεν μου γίνονται τέτοιες προτάσεις, νομίζω μόνο στους άντρες συνεργάτες γίνονται τέτοια. Εμάς τις γυναίκες δεν μας προτείνουν”
 είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

“Εγώ πιστεύω πως θα δούμε πολλές τηλεοπτικές εκπλήξεις και θα αλλάξει το τοπίο. Θα συρρικνωθεί στον τομέα των εκπομπών, θα γίνουν και μεταγραφές της τελευταίας στιγμής. Θα δούμε δύο τηλεοπτικές μεταγραφές που θα αλλάξουν το τοπίο με δύο εκπομπές που θα δημιουργηθούν από το μηδέν.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Η Φαίη Σκορδά αγαπά την πρωινή ζώνη, θα αποφασίσει το καλύτερο για εκείνη. Θεωρώ πολύ λογικό και πιθανό να επιστρέψει στη ζώνη που αγάπησε και από την οποία αγαπήθηκε. Δεν έχω συζητήσει μαζί της το ενδεχόμενο συνεργασίας, είμαστε πολύ φίλες. Το MEGA είναι η προτεραιότητά μου και εκεί πέρασα πολύ καλά” πρόσθεσε.

“Για το αν θα με δείτε στο TV Queen ρωτήστε αυτούς που έγραφαν ότι το όνομά μου είναι και σίγουρο. Εδώ μέσα από 2 σεζόν δεν μπορούμε να έχουμε την παρουσιάστρια, θα την έχουμε μέσα από 2 βδομάδες;” κατέληξε.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ