Μαρία Τζομπανάκη : ” Έμαθα τι σημαίνει να νιώθεις ή να θαυμάζεις τον πόνο του άλλου ” !!!

Στους Πρωταγωνιστές με το Σταύρο Θεοδωράκη βρέθηκαν οι ηθοποιοί από το Σασμό και η Μαρία Τζομπανάκη είπε

“Έχω πολλά στοιχεία της Καλλιόπης, με άλλο τρόπο, για αυτό και τα υποστήριξα, γιατί έτσι μεγάλωσα” είπε αρχικά και συνέχισε:UnmuteRemaining Time -0:01 Fullscreen

Advertisement

“Όταν ήμουν μικρή πήγαινα στον Μυλοπόταμο, Χανιώτισσα εγώ, Χανιωτάκι από την πόλη, χωρίς προφορά. Πήγαινα στον Μυλοπόταμο, στα πιο γνήσια χωριά, στα πιο όμορφα που ακόμα αντέχουν να σηκώνουν την παράδοση και να την αγαπούν. Χωρίς να θέλουν να θέλουν να τη μεταλλάξουν ή να την πουλήσουν. Πήγαινα εκεί και άκουγα τη γλώσσα μας, τη διάλεκτό μας να κελαηδάει στα αυτιά μου στα σοκάκια, έξω από τα παράθυρα των σπιτιών μαζί με τη μυρωδιά της τηγανητής πατάτας με ξύλα. Τη μυρωδιά των ζώων που περνούσαν από το καλντερίμι και άφηναν το αποτύπωμά τους και λίγο πιο πέρα μύριζε το γάλα που μόλις είχαν αρμέξει. Οι λίχνοι που άναβαν και έσβηναν και μύριζε το λάδι. Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα αυτή την εποχή, γιατί εκεί έμαθα να ακούω στο ραδιόφωνο το ‘Θέατρο της Τετάρτης’, να καταλαβαίνω τα ριζίτικα, τι σημαίνει να μπορείς να περπατάς στην πέτρα και να μην πέφτεις κάτω. Τι σημαίνει να νιώθεις ή να θαυμάζεις τον πόνο του άλλου. Θέλει ανδρειοσύνη και αυτό και να μη φοβάσαι ότι μπορεί να σου συμβεί και εσένα” είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

Κατέληξε μάλιστα λέγοντας πως “Αυτά τα έμαθα από μικρό παιδί. Μπολιάστηκα δηλαδή με την Κρήτη μας, από το ορεινό της μπόλι, και έγινα μια άγρια ελιά που έχει καλούς καρπούς φαίνεται, γιατί ζω τη ζωή καλά. Και έχω κάνει και ένα γιο που τον καμαρώνω, καλούς φίλους και έχω και μεγάλες προσδοκίες να ζήσω πολύ. Αν είναι δυνατόν, να ζήσω πολύ για να δώσω”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ