Δημήτρης Παπανώτας : ” Το θέμα αυτό έδωσε δουλίτσα στην Κυρία Μαγγίρα και στην Κυρία Μπακοδήμου , το χάρηκαν πολύ το beef ” !!!

Χθες στο Happy Day στη κόντρα του Τριαντάφυλλου με το Χρήστο Δάντη αναφέρθηκαν με το Δημήτρη Παπανώτα να λέει

“Πάμε στο άλλο θέμα που έδωσε δουλίτσα στην κυρία Μαγγίρα και στην κυρία Μπακοδήμου. Σε εμένα δεν έδωσε δουλίτσα. Οι συγκεκριμένες κυρίες που είναι του πολιτικώς ορθού γενικά, το χάρηκαν πολύ το beef. Έστειλαν πολλή κάμερα να το ευχαριστηθούν” είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.Video Player is loading.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Advertisement

“Η αλήθεια είναι ότι ο Χρήστος Δάντης έχασε το δίκιο του. Δηλαδή όταν μπαίνεις στη διαδικασία να προσβάλλεις και να υποτιμήσεις κάποιον σε ένα επάγγελμα που έχει επιλέξει και το υπηρετεί 30 χρόνια. Για να το υπηρετεί 30 χρόνια, κάτι κάνει καλά. Και να φαλτσάρει μία φορά, άλλες 10 έχει πέσει μέσα στη νότα. Δε χρειαζόταν ρε παιδιά” σχολίασε από τη μεριά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ