
Χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση βρέθηκε ο Χάρης Λεμπιδάκης ο οποίος και του έκανε ερωτήσεις και απάντησε για τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για τα επαγγελματικά του σχέδια . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Σκέφτηκα να προσφύγω στη δικαιοσύνη και στα θεσμικά όργανα. Είπα ότι σταματώ να με απασχολεί, αλλά κάποια στιγμή υπάρχει και το όριο της φαιδρότητας. Υπάρχει δημόσια ομολογία περί αποτυχίας του μοντέλου και συνεχίζουμε αποδεχόμενοι το ό,τι γίνεται για να υπάρχει μία ηρεμία και στη διαφημιστική αγορά και περιμένουμε τις όποιες δεσμεύσεις για να διορθωθεί το χαλασμένο. Θα μείνω εκεί. Εννοείται πως έχω ατού και στοιχεία. Εγώ λειτουργώ βάσει στρατηγικής και όχι βάσει σκαλέτας ατυχώς. Έτσι καταφέρνω και κερδίζω τα τελευταία 2,5 χρόνια» δήλωσε ο Νίκος Μάνεσης.
«Πριν από 2,5 χρόνια σε μία πολύ συγκεκριμένη ημερομηνία, από το ένα βράδυ έως το πρωί τα νούμερα άλλαξαν» σημείωσε ο Νίκος Μάνεσης.







