
Στη Σίσσυ Μενεγάτου και στην On time μίλησε πρόσφατα ο Νίκος Γαλανός και αναφέρθηκε στη Μάρω Κοντού . Πιο συγκεκριμένα είπε
“Με την Μαρούλα είμαστε φίλοι, μιλάμε, βγαίνουμε έξω, τρώμε… Ηλικιακά είμαστε… κοντοχωριανοί. Δεν μιλάμε ποτέ για το παρελθόν και για το τι είχαμε κάνει τότε, αναφερόμαστε στο τώρα. ίσως να είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα, δηλαδή, αν κάποιος από το χώρο δυστυχώς κάποια στιγμή παροπλίστηκε, αυτός πιάνεται από το παρελθόν”.
Στο ίδιο πλαίσιο συμπλήρωσε ότι “Αν στα 70, 80, 90 του, είναι παρών στον χώρο, εργάζεται, δεν το σκέφτεται, δεν του λείπει. Όταν σου λείπει κάτι, τότε το σκέφτεσαι. Αυτό είναι φυσιολογικό για κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι παροπλίστηκαν για διάφορους λόγους, να σκέφτονται το παρελθόν και να προσπαθούν να υπάρξουν, τουλάχιστον στο μυαλό τους, αλλά και στη φιλική τους σχέση, στην παρεούλα. Είμαστε κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με το παρελθόν, δεν μένουμε σε αυτό”.







