H Kατερίνα Γκαγκάκη απαντά στον Γιώργο Λιάγκα : ” Την έχω ζήσει από όλες τις πλευρές την τηλεόραση ” !!!

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε χθες η Κατερίνα Γκαγκάκη και είπε

«την Ιωάννα Μαλέσκου δεν την ήξερα προσωπικά, θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος τον οποίο έφεραν και έριξαν τα προηγούμενα χρόνια σε μια εικόνα που ασφυκτιούσε. Θεωρώ ότι αδικήθηκε. Πάλι όχι με πρόθεση. Θεωρώ, επίσης, ότι δείχνει να έχει μαλακώσει και να έχει στρογγυλέψει τις γωνίες. Την πρώτη φορά με έκανε και αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά στο Tv Queen Live».

«Οι μόνοι που θα καθόμουν εγώ, ως νέο παιδί, να ακούσω και να μου μεταλαμπαδεύσουν κάποια τηλεοπτική εμπειρία είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Τάσος Τρύφωνος. Οι άλλοι δεν ξέρουν τηλεόραση. Τα στελέχη επικοινωνίας ξέρουν τηλεόραση;» είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού αυτή την εβδομάδα και η Κατερίνα Γκαγκάκη κλήθηκε να δώσει τη δική της απάντηση.

«Δεν ξέρω αν αναφέρεται σε μένα. Αν αναφέρεται σε μένα, λοιπόν, νομίζω πως την έχω ζήσει πολύ την τηλεόραση. Χωρίς πολλά ερωτηματικά. Την έχω ζήσει από όλες τις πλευρές της. Άρα και γω δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να μάθω τηλεόραση σε κάποιον. Θέλω να τον μάθω να διαχειρίζεται τον εαυτό του» υπογράμμισε η Κατερίνα Γκαγκάκη στις νέες τηλεοπτικές δηλώσεις που είδαμε το πρωινό του Σαββάτου στο «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA.

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι μια περίπτωση τηλεοπτικά, όχι απλώς ευφυής, ένας τηλεοπτικός χαμαιλέοντας που τον θαυμάζω πάρα πολύ. Τον αγαπάω πάρα πολύ, έχω συνεργαστεί τρομερά μαζί του, έχω τσακωθεί, τα έχω ξαναβρεί. Ο Γιώργος έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση και αυτή αποδίδει. Μαθαίνουμε από τον Γιώργο και χαίρομαι πάρα πολύ που τον βλέπω να τα κάνει όλα αυτά».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ