O αδερφός της Μαρίνας Σάττι αποκαλύπτει για την Eurovision : ” Δεν έχω καμιά αμφιβολία για την Μαρίνα , ποια είναι και τι μπορεί να κάνει ” !!!

Χθες στο Στούντιο 4 μίλησε ο αδερφός της Μαρίνας Σάττι και είπε τα εξής “Ένιωσα συγκίνηση. Ήταν πολύ ωραία η αδερφούλα μου. Εγώ δεν έχω καμιά αμφιβολία για την Μαρίνα, ποια είναι και τι μπορεί να κάνει. Το απέδειξε. Είχαμε λίγη αγωνία, η αλήθεια είναι, όσο περιμέναμε αλλά εντάξει. Μας ταλαιπώρησαν λίγο οι φίλοι μας στη Σουηδία αλλά μια χαρά” σημείωσε μετά την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό και προσέθεσε “Σήμερα δεν ξέρω αν θα κοιμηθούμε από την υπερένταση. Από αύριο βλέπουμε” είπε χαρακτηριστικά.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ