Kατερίνα Γερονικολού για τις τοξικές συνεργασίες : ” Μπορεί να μπλέξεις και να μην το καταλάβεις , δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ ” !!!

Στο Τηλέραμα και στο Βασίλη Ανδριτσάνο μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού και είπε τα εξής

Αποφεύγεις συνεργασίες που έχουν… τοξικά στοιχεία;

Καμιά φορά μπορεί να μπλέξεις και να μην το καταλάβεις, οπότε δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ. Πολύ συχνά μου έχει τύχει να πω “ΟΚ, το έκανα, το έζησα, αυτή ήταν η τελευταία φορά που συνεργάστηκα με τον Χ”.

Το θέατρο λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για έναν ηθοποιό;

Αν κάνεις μια καλή δουλειά στο θέατρο, μετά έχεις μια απίστευτη ευφορία! Νιώθεις ωραία, σαν να είσαι ζωγράφος και να έχεις κάνει έναν ωραίο πίνακα! Αυτό… Και αντίστοιχα, αν κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει πολύ, μετά μπορεί να ντρέπεσαι.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ