Σίσσυ Χρηστίδου : ” Με βρίζανε , μου έστελναν παναγίες και εικόνες ” !!!

Με αφορμή την ένταση που υπήρξε στο J2US το Σάββατο η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να μοιραστεί ένα περιστατικό που συνέβη σε εκείνη πρόσφατα . Πιο συγκεκριμένα είπε
“Η Μαίρη όσο μιλάει φέρνει αντιφάσεις, έχει τον κόσμο της μαζί της, δεν θα αλλάξει, είμαστε δίπλα της. Χάνει και κόσμο ενδεχομένως που δεν συμφωνεί. Εγώ με το βίντεο που ανέβασα με τον νέο νόμο, με βρίζανε, μου έστελναν Παναγίες και εικόνες για να με φέρουν στα λογικά μου. Εξορκιστές. Τι να κάνουμε; Κάποια πράγματα είναι η γνώμη μας και τα υπερασπιζόμαστε!”
 είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ