Iωάννα Μαλέσκου : ” Στη συνείδηση μου , από παιδί , υπήρχαν δυο παρουσιάστριες : Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη ” !!!

Λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή με το Tv Queen στο Open η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο Secret και στη Σάσα Σταμάτη και είπε

Έχεις δεχθεί πολλά επικριτικά σχόλια κατά καιρούς… Πως το αντιμετωπίζεις;Remaining Time-0:00FullscreenMute

Όλα μέσα στη ζωή είναι. Έχω αποδεχθεί πια ότι δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Επιπλέον, είναι και ακόμα ένας λόγος να θες να γίνεις καλύτερος. Να δείξεις στον εαυτό σου ότι εξελίσσεσαι – αν όχι να αποδείξεις σε κάποιους ότι έπεσαν έξω στην εκτίμηση τους για σένα.

Ποια ήταν η αγαπημένη σου παρουσιάστρια όταν ήσουν μικρή;

Δεν ήταν αγαπημένη συνήθεια της οικογένειας μου η τηλεόραση όταν ήμασταν μικρά (σ.σ. τα αδέλφια μου και εγώ). Ποιος θα φανταζόταν ότι θα γινόταν plot twist μελλοντικά και θα ασχολούμουν επαγγελματικά με την τηλεόραση; Στη συνείδηση μου, από παιδί, υπήρχαν δυο παρουσιάστριες: Ρούλα Κορομηλά και μετέπειτα Ελένη Μενεγάκη.

Ποια είναι η συμβουλή που σου έχουν δώσει και κρατάς ως τώρα;

“Χαιρέτα καβαλάρης, για να σε χαιρετούν όταν ξεπεζέψεις”. Αυτό είναι τρόπος ζωής μου, δεν είναι απλώς συμβουλή που κουβαλάω μέσα μου. Και μόνο σε καλό μού έχει βγει. Να είμαι προσγειωμένη και να σέβομαι. Ο χρόνος επιστρέφει συμπεριφορές. Κι εγώ έχω υπομονή και πίστη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ