Στο πλευρό των Αλβανών ο Αντώνης Ρέμος – «Συγγνώμη! Η Ελλάδα σας πλήγωσε…» (video)

Συγγνώμη εκ μέρους όσων πλήγωσαν τους Αλβανούς, όταν εκείνοι αποφάσισαν να βρουν ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα, ζήτησε ο Αντώνης Ρέμος σε συναυλία που πραγματοποίησε στα Τίρανα.

Στο απόσπασμα που παρουσίασε η εκπομπή Happy Day, ο Αντώνης Ρέμος ακούγεται να λέει:

«Εγώ το ’95 έβγαλα τα πρώτα μου τραγούδια, εκεί γύρω στο ’90 ήρθατε κι εσείς για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Από τότε περάσανε πάρα πολλά χρόνια, μεγαλώσατε, κάνατε οικογένειες, κάνατε παιδιά, μεγαλώσανε τα παιδιά σας, μεγαλώσαμε κι εμείς… Κι αυτό που θέλω να σας πω είναι δύο λέξεις μόνο: ένα ευχαριστώ πολύ που βοηθήσατε πραγματικά την Ελλάδα μας σε στιγμές που το χρειαζόταν κι ένα συγγνώμη γιατί η Ελλάδα σας πλήγωσε και νιώθω ότι πληγωθήκατε».

«Έτσι ένιωσα κι εγώ ως παιδί μεταναστών στη Γερμανών και ξέρει τι θα πει να είσαι μετανάστης σε άλλη χώρα» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ