Nατάσα Εξηνταβελώνη : H αποκάλυψη για τον ” Παράδεισο των Κυριών ” – ” Οι ιστορίες είναι αδιέξοδες , θα το δούμε με όλους τους τρόπους ” !!!

Στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη η Νατάσα Εξηνταβελώνη και είπε τα εξής «Ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι ιστορίες στον “Παράδεισο των Κυριών”. Αυτό που βλέπουμε και θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, είναι ότι αυτές οι ιστορίες είναι αδιέξοδες. Θα το δούμε με όλους τους τρόπους. Δε μπορεί να πραγματωθεί ούτε το Αμαλία-Ντίνος, ούτε το Αμαλία-Μιράντα, είναι όλα πολύ δύσκολα…Ο κόσμος γενικά, διχάζεται. Θέλει να ευτυχήσουν με έναν τρόπο οι χαρακτήρες της σειράς… Θα κλείσουν όλες οι ιστορίες. Θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Θα αποκατασταθούν για να ηρεμήσει και ο κόσμος και θα υπάρξει ευχάριστο τέλος» είπε η Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ