Ελένη Βουλγαράκη: «Ο Γιώργος Λιάγκας με πειράζει γενικά αλλά δεν ενοχλούμαι»!!!

Στο Breakfast@star και στη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε χθες η Ελένη Βουλγαράκη και είπε τα εξής

«Ευτυχώς φέτος τα πράγματα πάνε πολύ καλά στην εκπομπή. Εμένα ο Γιώργος Λιάγκας με πειράζει γενικά, αλλά δεν ενοχλούμαι. Είμαι πολύ καλά», είπε αρχικά η Ελένη Βουλγαράκη.

«Με όλα αυτή την επικαιρότητα που έχουμε και ακούμε, αν ακούσω κάτι από διπλανό μπαλκόνι θα πάρω κατευθείαν την αστυνομία. Τα πράγματα δεν είναι αστεία πλέον. Δεν έχω έρθει αντιμέτωπη με κάποια κακοποιητική συμπεριφορά, μάλλον ήμουν τυχερή», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ελένη Βουλγαράκη

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ