Eλένη Μενεγάκη : Η αποκάλυψη για τα μαθητικά της χρόνια ! ” Το θυμάμαι αυτό το άνοιξε το χέρι σου να σου ρίξω και μία με την βέργα ” !!!

Όπως είδαμε χθες η Ελένη Μενεγάκη μετά το βίντεο του Υπουργείου Παιδείας για το μπούλινγκ στο σχολείο είπε τα εξής “Σκέφτομαι την δικιά μου εποχή που τότε ο απουσιολόγος ήτανε σα να λέμε το σπασικλάκι αλλά θεωρώ και η άλλη πλευρά η οποία δεν έχει σχέση με διαβάσματα, λέμε γιατί τι συμβαίνει;”.

“Και εγώ θυμάμαι, αλλά θυμάμαι όταν πήγαινα πρώτη ή δευτέρα δημοτικού που υπήρχανε κάτι βέργες, μετά δεν ξανά θυμάμαι, ίσως γιατί ήμασταν κορίτσια και δεν ασχολιόντουσαν, γιατί δεν κάναμε και τίποτα. Αλλά εγώ το θυμάμαι αυτό το άνοιξε το χέρι σου να σου ρίξω και μία με την βέργα όταν ήμασταν πρώτη και δευτέρα δημοτικού, δηλαδή έξι ή εφτά χρονών.

Δηλαδή λες κι εμείς δεν το είχαμε αυτό το θέμα αλλά δεν το λέγαμε γιατί ήταν στα πλαίσια της τότε κανονικότητας”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ