Νίκος Πολυδερόπουλος : ” Aν οι ηθοποιοί της παράστασης είπαν ότι έχουμε καλό κλίμα , να μου τους φέρετε εδώ να κάνουμε παρέα ” !!!

Στο Breakfast@star μίλησε χθες ο Νίκος Πολυδερόπουλος και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τη παράσταση Μάρτυρας Κατηγορίας . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Ό,τι μας πληγώνει, μάς κάνει πιο δυνατούς. Είμαστε δυνατοί και προχωράμε. Με ενημέρωσαν «σχετικά νωρίς» γι’ αυτή την απόφαση, αφού είχαμε κλείσει κι είχαμε πει ότι θα είμαι στην παράσταση» ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Αν οι ηθοποιοί της παράστασης είπαν ότι έχουμε καλό κλίμα, να μου τους φέρετε εδώ να κάνουμε παρέα. Με τον Θοδωρή Κατσαφάδο, είμαστε οι εξόριστοι» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Παράλληλα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει με τον Όμηρο Πουλάκη που φημολογείται πως θα πάρει την θέση του στην παράσταση.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ