O Γιώργος Καραμίχος για τη μάχη του με τον καρκίνο : ” Περνάς από όλα τα στάδια , στην αρχή σου βγαίνει θυμός ” !!!

Στο Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε χθες καλεσμένος ο Γιώργος Καραμίχος και αναφέρθηκε στη μάχη του με το καρκίνο . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Σίγουρα ήταν καθοριστικά τα δύο χειρουργεία που έχω κάνει. Ένα στη μέση και μετά από 25 χρόνια για τον καρκίνο. Αυτά ήταν πολύ καθοριστικά γιατί εκεί δεν διαπραγματεύεται και λες για να έχει σωματοποιηθεί τόσο πολύ, πρέπει να αλλάξουμε πορεία. Περνάς από όλα τα στάδια. Στην αρχή σου βγαίνει θυμός, διάφορες επιθυμίες, να κάνεις διάφορα πράγματα με διάφορους. Από ένα σημείο και μετά συνειδητοποιείς πως δεν φταίει κανείς, ούτε ο ίδιος σου ο εαυτός. Αν κατηγορήσεις και πεις πως φταίνε οι άλλοι, επί της ουσίας κατηγορείς τον εαυτό σου. Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο και πρέπει να έχουμε θετικό πρόσημο για να τα γυρίζουμε με έναν τρόπο, που μπορούμε να βοηθήσουμε και τον εαυτό μας και τους άλλους και να ανασαίνουμε καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραμίχος.

«Παίρνω λιγότερο στα σοβαρά κάποια πράγματα. Έχω μάθει την αρετή του να περιμένω. Έχω κλείσει πολλά εισιτήρια και δεν έχω ταξιδέψει πια. Χρειάζομαι λιγότερη κίνηση για τη συγκίνηση και εστιάζω στους ανθρώπους και στα πλάσματα που αγαπώ»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ