Ναταλία Γερμανού : H on air εξομολόγηση της για τις σχέσεις της με νεότερους άνδρες – ” Εγώ έχω περάσει πάρα πολύ καλά , δεν μετανιώνω καθόλου . Δεν σκέφτηκα όμως ποτέ να …” !!!

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ που πρόβαλλε χθες στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού και αφορούσε , τις σχέσεις της πρώην παίκτριας του The Wall Ρούλας Βροχοπούλου με νεότερους άνδρες , έκανε μια προσωπική εξομολόγηση και η Ναταλία Γερμανού για αυτές τις σχέσεις με τους νεότερους . Δείτε και στο παρακάτω βίντεο τι είπε ακριβώς :

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ