Πηνελόπη Αναστασοπούλου : ” Mε ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα πράγματα για τη Μαρίνα Σάττι , είναι καλλιτεχνάρα ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Breakfast@star και στη Μυρσίνη Κοντού μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και είπε “Νομίζω φαίνεται ότι το κορίτσι αυτό είναι πολύ διαφορετικό, πολύ ταλαντούχο. Ό,τι κάνει το κάνει με δικό της χαρακτήρα και με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα πράγματα για αυτό. Δεν μου αρέσει καθόλου, νομίζω πρέπει να υποστηρίζουμε τους νέους ανθρώπους είναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά”, είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ