Κόλαφος ο Αντώνης Κανάκης για τα Τέμπη : ” Σε πιάνει μπόχα και αηδία από τα παιχνίδια τους ” !!!

Με αφορμή τη νέα συζήτηση που άνοιξε τα τελευταία 24ωρα στην Βουλή, ύστερα από την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση, αλλά και το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» περί μονταζιέρας ο Αντώνης Κανάκης χθες είπε τα εξής για τα Τέμπη «Ο υπουργός δικαιοσύνης μίλησε για την μονταζιέρα, η οποία και εμφανίστηκε ξανά μετά από έναν χρόνο. Ένα ακόμα δυστύχημα ξέρετε ποιο είναι; Ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια. Πολιτικά, κομματικά, επιχειρηματικά. Πραγματικά είναι αυτή η μπόχα και η αηδία που σε πιάνει, όταν σκέφτεσαι ότι, αντί να πέσουν επάνω με τα μούτρα όλοι οι μηχανισμοί αυτής της χώρας για την ουσία αυτής της ιστορίας, για την προστασία του Έλληνα πολίτη, για να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που έφυγαν, για να αποδοθεί δικαιοσύνη, για να βγει η αλήθεια, χρησιμοποιούν όλο αυτό το πράγμα για να παίζουν τα διάφορα παιχνίδια τους με τις διάφορες σκοπιμότητες» τονίζει ο Αντώνης Κανάκης.

«Και ναι, παίζονται επιχειρηματικά παιχνίδι. Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπήρχε μονταζιέρα και μάλιστα η ίδια η κυβέρνηση δεν το διαψεύδει αυτό το πράγμα. Είναι φοβερό! Και αυτό αποκαλύπτει και τη δημοσιογραφία, προσέξτε να δείτε! Η υπόθεση της μονταζιέρας έγινε θέμα για λίγο, πολύ γρήγορα αφού ξεκίνησε η υπόθεση με τα Τέμπη. Από τότε μέχρι τώρα, όλοι οι δημοσιογράφοι… τίποτα. Κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτό το τόσο ασήμαντο θέμα της μονταζιέρας. Τώρα ξαφνικά χαμός, 14 μήνες μετά για ένα γεγονός που είναι από ταινία βγαλμένο» συμπληρώνει ο παρουσιαστής.

«Το χειρότερο όμως είναι ότι με όλα αυτά τα παιχνίδια θα αρχίσει να χάνεται η ουσία σιγά σιγά. Και η ουσία είναι ότι η μονταζιέρα έγινε. Θα μας απαντήσει ποτέ κανένας ποιος, τόσο γρήγορα, μπήκε στη διαδικασία να κάνει αυτό το μοντάζ; Γιατί το έκανε αυτό το μοντάζ; Τι ήθελε να κρύψει και από ποιον πήρε εντολή; Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν; Γιατί δεν είναι απλά ερωτήματα αυτά, είναι απίστευτα πράγματα» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης για τα Τέμπη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ