Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης : ” Tαξίδι του μέλιτος δεν πήγαμε , βρεθήκαμε το βράδυ που φάγαμε μαζί ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό και στην Αναστασία Ζάρκα μίλησαν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης και είπαν “Πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές και είναι μια έντονη περίοδος για εμάς”, είπε η Δήμητρα Ματσούκα και πρόσθεσε με αφορμή τον γάμο της: “Ταξίδι του μέλιτος δεν πήγαμε, βρεθήκαμε το βράδυ που φάγαμε μαζί”.

“Είμαστε ένα καινούργιο κόμμα, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς. Πρέπει και στη χώρα μας να έχουμε ένα κόμμα κλιματικό – πράσινο” είπε ο Πέτρος Κόκκαλης για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές.

“Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για να πω μια λαϊκή έκφραση: Ψαρώνω πολύ όταν πλησιάζω την Ευρωβουλή, μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα της Ευρώπης. Με συγκινεί και είμαι πολύ περήφανη” συμπλήρωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

“Είναι πολύ ωραία σειρά, τη βλέπω, την έχω ζήσει από την αρχή που γυριζόταν. Πραγματικά ένας πολύ μεγάλος ρόλος” προσέθεσε ο πολιτικός για τις “Ψυχοκόρες”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ