Eλευθερία Ελευθερίου για Τριαντάφυλλο : ” Tου έχω πει κάποια πράγματα , φαντάζομαι τα έχει καταλάβει ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πάμε Δανάη μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου και αναφέρθηκε στο Τριαντάφυλλο . Πιο συγκεκριμένα είπε «Έχει γίνει μια επικοινωνία του έχω πει κάποια πράγματα, φαντάζομαι τα έχει καταλάβει».

Για τα περιστατικά που της έχουν συμβεί: «Είχε πέσει ένα γαρύφαλλο και όπως το πάτησα… έφυγα. Ήταν σε εμφάνισή μου στην Αμερική, δεν θα το ξεχάσω. Την τρελή τούμπα την είχα φάει τότε που τραγουδούσα με τον Πάνο Κιάμο. Μου είχε τύχει να μου φύγει η φούστα. Εκεί ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου. 

Όσο για το εάν τη φλερτάρουν οι άνδρες: «Νομίζω δεν φλερτάρει πια ο κόσμος. Νομίζω γενικά το λένε οι γυναίκες αυτό. Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα νομίζω. Περιμένουν να κάνουν οι γυναίκες το πρώτο βήμα, δεν ξέρω», απάντησε η Ελευθερία Ελευθερίου. 

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ