Μαρία Αντωνά : Η απάντηση για τον Μαρτίκα και τις δηλώσεις της για Φάνη και Χρύσα – ” Δεν άφησα κάποιο ερωτικό υπονοούμενο ” !!!

Μετά την αποχώρηση της η Μαρία Αντωνά μίλησε στο Γεια σου και είπε τα εξής

«Είμαι πολύ χαρούμενη, στην αρχή είχα ταχυπαλμία όταν γύρισα, μου λείπει η καλύβα. Είχα αποφασίσει ότι το Survivor έχει τελειώσει για μένα σαν εμπειρία, δεν έδωσα το 100% του εαυτού μου στη δοκιμασία. Μου έκανε εντύπωση που ο Σάββας είπε ότι η Ασημίνα ζηλεύει τη Δαλάκα, δεν ισχύει αυτό. Παράξενο που το ίδιο λένε και στη μπλε ομάδα.

Άλλαξα εντελώς εικόνα για την Ασημίνα όταν τη γνώρισα, σε σημείο που αισθανόμουν άσχημα για όσα σκεφτόμουν για εκείνη στο παρελθόν. Εγώ ανέφερε ότι είδα μια μεγάλη υποστήριξη του Φάνη για τη Χρύσα, δεν άφησα κάποιο ερωτικό υπονοούμενο», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Για τα σχόλια που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας, η Μαρία Αντωνά απάντησε: «Μου τα μετέφεραν αυτά οι νέοι παίκτες. Είναι μια δική μου στιγμή και δεν θέλω να δώσω χρόνο σε ανθρώπους που αποτελούν παρελθόν και για μένα και για τον σύντροφό μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ο καθένας μπορεί να σε βλέπει όμορφο ή άσχημο. Εγώ πιστεύω όλοι οι άνθρωπο είναι όμορφοι».

Για τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά είπε: «Μου είχε λείψει, νιώθω ότι έγινε περήφανος για μένα. Έχω ήδη προτείνει σε ένα μελλοντικό All Star να πάμε μαζί».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ