Όπως είδαμε χθες στο Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και είπε τα εξής
«πράγματα τα οποία λέγαμε και κάναμε τότε, όλοι μας, ακόμα και ο σατιρικός Λάκης Λαζόπουλος, πλέον στην εποχή της πολιτικής ορθότητας δεν μπορούν να παίξουν στην τηλεόραση. Όποιος είναι ευφυής και ταλαντούχος θα βάλει την σάτιρα του, το σχόλιο του, στη σημερινή εποχή».
«Θα κάτσουμε τώρα να σχολιάσουμε τον Λαζόπουλο κι αν σήκωσε το χέρι ο τάδε παρουσιαστής που θυμήθηκε τι έλεγε ο Λαζόπουλος πριν 10 χρόνια και να σχολιάζει για αυτό; Είναι λαϊκισμός».
«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να βγει έξω πριν (σ.σ. τις δηλώσεις στις κάμερες) και να πει: «Έλα εδώ Βασιλικούλα μου, έχω πει και είμαι κάπως, δεν είμαι τώρα για δηλώσεις». Δεν υπάρχουν άνθρωποι του χώρου, βάζω το χέρι στη φωτιά για αυτό, που θα τους εξηγηθείς και θα κάνουν τηλεοπτική αλητεία» πρόσθεσε, επίσης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.







