Όπως είδαμε χθες στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Μαρία Πρωτόπαππα και είπε
«To ότι είναι κάτι δοκιμασμένο μου δημιουργεί μεγάλη ησυχία» είπε αρχικά η Μαρία Πρωτόπαππα για την τρίτη σεζόν της σειράς.
«Δεν μου αρέσει να με φωνάζουν Μαρίνα, ντρέπομαι, δεν νιώθω άνετα. Πολλοί άνθρωποι με συγκίνησαν, κάποιες γυναίκες που είχαν κοινές εμπειρίες. Για μένα σημασία έχει η ιστορία που λέμε στον κόσμο να έχει μια ποιότητα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Μαρία Πρωτόπαππα.
Για τον ελεύθερο χρόνο της, η Μαρία Πρωτόπαππα ανέφερε: «Στον ελεύθερο χρόνο μου μού αρέσει να περνάω ξέγνοιαστο χρόνο με την οικογένειά μου, αυτό μου δίνει χαρά. Ο μπαμπάς μου ήταν λογιστής, προσέχω πάρα πολύ με τα έξοδα αλλά θα έκανα πολύ καλύτερο χειρισμό στα οικονομικά για κάποιον άλλον. Για τον εαυτό μου δεν είμαι πολύ καλή αλλά έχω βοήθεια πια».
Κλείνοντας, η Μαρία Πρωτόπαππα αποκάλυψε: «Έχω σαν στόχο να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου, δεν το έχω καταφέρει. Έχω πρώτο στόχο την υγεία μου και την άθληση, την ηρεμία. Τα τελευταία χρόνια ήμουν υπερβολική με τη δουλειά, δεν λέω όχι και δεν σταματάω εύκολα, μέχρι εξαντλήσεως».







