Ελένη Τσολάκη : ” Δεν αισθάνομαι το καθημερινό πρωινό σαν δικαίωση ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο You Tube μίλησε η Ελένη Τσολάκη και είπε τα εξής

«δεν έβλεπα την μετάβαση στο καθημερινό σαν δικαίωση. Δεν αισθάνομαι δηλαδή ότι περίμενα για να δω πως θα μου πάει ή, αν θα γύριζα τον χρόνο πίσω, θα το ξαναέκανα. Ήταν κάτι που προέκυψε. Ήταν κάτι που, όταν έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN, που θα έκανε το πρωινό, μου έγινε η πρόταση αυτή και αποφάσισα να το κάνω. Νιώθω καλά στην εκπομπή, αισθάνομαι καλά με τα παιδιά που είναι μπροστά και κάνουμε παρέα».

«Νομίζω πως όλοι σκεφτόμαστε, λίγο ή πολύ, την ευρύτερη κοινωνική αλλαγή και δεν γίνεται διαφορετικά. Εμείς παίζουμε και την επικαιρότητα πια, έχοντας εντάξει το κομμάτι της καθημερινά. Επειδή το ξανάκανα την πρώτη χρονιά του Σαββατοκύριακου, τότε που ήταν σε πάρα πολύ μεγάλη έξαρση οι γυναικοκτονίες και το metoo, δεν μπορούσαμε να το εξαιρέσουμε από την σκαλέτα. Το metoo συγκεκριμένα είχε και το ένα ποδαράκι του στο lifestyle».

«Έχει αλλάξει η εποχή και οι ειδήσεις, αυτά που διαβάζουμε και μαθαίνουμε, η ζωή μας, το πως ασχολούμαστε όλοι με την επικαιρότητα. Είναι ένα κομμάτι που δεν μπορείς να κάνεις σαν να μην υπάρχει. Και ο κόσμος πραγματικά είχε και έχει ενδιαφέρον να τα παρακολουθήσει όλα αυτά. Δεν είναι δηλαδή ότι το βάζεις γιατί δεν έχεις τι άλλο να παίξεις ή τελείωσε η ψυχαγωγία. Είναι μια επιλογή που κάνεις για την εκπομπή που έχεις και την ώρα που προβάλλεται αυτή» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελένη Τσολάκη στη νέα της συνέντευξη

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ