Κώστας Τσουρός : ” To τελευταίο διάστημα έχω επαφές με τη Δανάη Μπάρκα και δεν έχω ακούσει ποτέ να μου λέει για την Καινούργιου ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Ακόμα δεν είδες τίποτα ο Κώστας Τσουρός σχολίασε Μπάρκα Τσαγκρίδη Καινούργιου . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Επειδή έχει συζητηθεί τόσο πολύ αυτό το θέμα στις εκπομπές και στα social media και υπάρχει ένα κλίμα ότι η Δανάη, που ήταν φίλη με την Κατερίνα, της πήρε τον πρώην σύντροφο και τα λοιπά. Eγώ απλά έχω να πω ότι δεν θυμάμαι ποτέ η Δανάη να ήταν φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου

Εγώ που το τελευταίο διάστημα έχω επαφές με τη Δανάη Μπάρκα δεν έχω ακούσει ποτέ να μου λέει για την Κατερίνα Καινούργιου, που σημαίνει ότι, αν ήταν φίλες, κάτι θα είχε ακούσει. Εγώ τη βλέπω με συγκεκριμένες φίλες της. Τώρα θα μου πείτε για τα story που έχουν κυκλοφορήσει. Αυτά τα story ήταν πριν χρόνια στο J2US. Όπως ξέρετε σε αυτόν τον χώρο – εμένα με βγάζω έξω – όλοι είναι “χαχαχα” και “έλα να βγάλουμε ένα story”, σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και να τα αποτελέσματα με τα stories.

Από κει και πέρα, θεωρώ ότι αν η Δανάη ήταν φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου, δεν θα είχε υποστηρίξει με την κούπα τη Φαίη Σκορδά τότε που της είχε επιτεθεί η Καινούργιου. Τότε δεν ήταν φίλες και τώρα είναι; Μπορεί στον χώρο μας να βρεθούμε κάπου και να βγάλουμε φωτογραφίες με ανθρώπους που δεν μιλάμε καν. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε φίλοι. Άλλο να είσαι φίλος και άλλο να παρουσιάζεσαι ως φίλος δεν ξέρω για ποιον λόγο», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ