Kώστας Τσουρός για Λάκη Λαζόπουλο : ” Αυτό που είδαμε ήταν το απαύγασμα του κιτρινισμού και του κουτσομπολιού ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Ακόμα δεν είδες τίποτα ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε σχετικά με όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο νέο του podcast για τη Κατερίνα Καινούργιου . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Έρχονται πάρα πολλά πράγματα στο μυαλό μου με αυτή την τοποθέτηση του Λάκη Λαζόπουλου. Αρχικά μην πει κανείς ότι η σάτιρα δεν είναι κίτρινη! Μη συνεχίσει να πει κανείς ότι η σάτιρα δεν έχει κιτρινισμό και κουτσομπολιό γιατί, αυτό που είδαμε, ήταν το απαύγασμα του κιτρινισμού και του κουτσομπολιού. Ας αφήσουμε τα περί τέχνης γιατί η σάτιρα, όπως φαίνεται, είναι και κιτρινισμός και κουτσομπολιό.

Δεύτερον, το υπονοούμενο που έκανε για την Κατερίνα Καινούργιου. Ξέρετε πολύ καλά ότι σε πολλά πράγματα διαφωνώ μαζί της, το έχω δηλώσει ευθαρσώς και ανοιχτά. Παρόλα αυτά όμως δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια καλή παρουσιάστρια, είναι μια γυναίκα της οποίας της αξίζει αυτό που κάνει και εκεί που βρίσκεται. Έχει ξεκινήσει από χαμηλά στη δουλειά μας, έχει φτάσει εκεί και της αξίζει να βρίσκεται εκεί. Αυτό γίνεται μόνο με μυαλό, άρα έχει μυαλό η Κατερίνα Καινούργιου. Το μυαλό δεν έχει να κάνει με τις τηλεθεάσης. Το ότι όμως ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει και να ανέβει όλα τα σκαλιά της ιεραρχίας, μέσα σε έναν χώρο τόσο σκληρό και ανταγωνιστικό, όταν μπορεί μάλιστα να κρατιέται και να στέκεται, σημαίνει από μόνο του ότι έχει μυαλό»», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ