Eλεονώρα Μελέτη : ” Η Μαρία Κορινθίου δεν είχε πρόβλημα με τον Λιάγκα , αλλά με τρία πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Mega Καλημέρα σχολίασαν τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Ενώπιος Ενωπίω για τη Μαρία Κορινθίου και η Ελεονώρα Μελέτη είπε τα εξής

Αρχικά, για το θέμα του χωρισμού ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Ξέρω ότι ο Γιώργος έκανε μεγάλη προσπάθεια να μη χωρίσουν και να συμβιβαστούν σε πράγματα που υπήρχαν, δεν ήθελε να χωρίσουν».

«Η Φαίη είχε πρόβλημα ως γυναίκα και ως σύζυγος του Γιώργου, όχι ως παρουσιάστρια. Είχε να κάνει με τη ζωή, όχι με τη δουλειά», είπε από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε τα εξής:

«Δεν μπήκε η τηλεόραση στη ζωή τους, μπήκε η ζωή στην τηλεόραση. Η δυσφορία είχε ξεκινήσει από την προσωπική τους σχέση και πέρασε στην επαγγελματική, όχι το αντίθετο. Δεν χώρισαν οι άνθρωποι επειδή έκαναν μαζί τηλεόραση και ο ένας καπέλωνε τον άλλον».

Στο θέμα της αποχώρησης της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως το πρόβλημα της ηθοποιού ήταν με τρεις συνεργάτες της εκπομπής. «Ξέρω ότι η Μαρία δεν είχε πρόβλημα με τον Γιώργου, ούτε με το κανάλι. Είχε πρόβλημα με τρία πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία εμένα μου τα έχει πει κιόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ