Όπως είδαμε χθες μεγάλη ένταση επικράτησε ανάμεσα σε James Καφετζή και Ασημίνα Χατζηανδρέου . Πιο συγκεκριμένα ειπώθηκαν
«Δράση αντίδραση είναι Ασημίνα. Δεν μπορείς να βγαίνεις στα παιχνίδια και να λες το κοντό και το μακρύ σου και μετά α εγώ δεν έκανα τίποτα, μην με αναφέρετε» είπε ο James Καφετζής προς τη συμπαίκτριά του στο Survivor.
«Πρόκειται για ορισμένα πράγματα που έχουν ειπωθεί για εμένα. Ότι έχω αρχηγικές τάσεις, ότι είμαι πρόεδρος» απάντησε η Ασημίνα.
«Αυτοί με έχουν βγάλει μισογύνη. Το αρχηγικές τάσεις δεν είναι κατηγορία, το να πας να με βγάλεις μισογύνη σε όλη την Ελλάδα είναι κατηγορία. Μπορεί να επηρεάσει κόσμο. Πήρες την απάντηση που σου έδωσα. Ναι, ο κόσμος δεν ψηφίζει, αλλά να με βγάλουν μισογύνη;» κατέληξε ο James Καφετζής.







