Κώστας Αποστολάκης : Tι δηλώνει για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών – ” Η γνώμη μου είναι ό,τι λέει το Ευαγγέλιο , το παιδί πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στην On time Και στη Σίσσυ Μενεγάτου μίλησε ο Κώστας Αποστολάκης για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών . Πιο συγκεκριμένα είπε

Τελευταία γίνεται πολύς λόγος για τη νομιμοποίηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και την απόκτηση παιδιών. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό;

«Η γνώμη μου είναι αυτό που λέει το Ευαγγέλιο. Κι αυτός είναι ο δικός μου νόμος και της καρδιάς μου και του νου μου. Το παιδί πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα», απαντά ο Κώστας Αποστολάκης.

Όταν η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην καθολική αγάπη, την οποία δίδαξε ο Χριστός στους λόγους του, ο ηθοποιός σχολίασε:

«Φυσικά έβαλε την αγάπη στον λόγο του. Μα δεν κρίνουμε τους ανθρώπους. Τις πράξεις κρίνουμε. Έναν άνθρωπο τον θέλουμε να σωθεί στην εκκλησία, μπορούμε όμως να κρίνουμε την πράξη του. Και μη χρησιμοποιούμε την αγάπη όπου να ‘ναι, ούτε να την καταχρόμαστε, γιατί ο καθένας πρέπει να έχει και αγάπη προς όλους τους άλλους και προς το παιδί, το οποίο δεν θα ξέρει από πού γεννήθηκε. Έχει κι αυτό δικαιώματα».

Όμως, εξακολουθείς να δουλεύεις σε έναν χώρο όπου υπάρχει πολύ ψέμα, δηθενιά, πολλή χρυσόσκονη, πισώπλατα μαχαιρώματα. Πώς αντέχεις μέσα σε αυτόν, τώρα που εσύ έχεις αναγεννηθεί και βλέπεις τη ζωή αλλιώς;

«Η προσευχή μου και η χάρις του Θεού με κάνουν να μην τα βλέπω. Επίσης, μέσα από αυτό θα εκπαιδευτώ. Αυτή είναι η αποστολή της ψυχής μου. Γιατί έχω είχα ζητήσει στην προσευχή μου να παρατήσω αυτή τη δουλειά αλλά δεν το επέτρεψε ο Κύριος. Ο Ιησούς Χριστός είναι ζωντανός και βρίσκεται ανάμεσά μας», απαντά ο Κώστας Αποστολάκης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ