Ναταλία Δραγούμη : ” Η Μαίρη Χρονοπούλου κατέβαινε με μια διάφανη ρόμπα φορώντας από μέσα τα εσώρουχα της ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ και στο Γιώργο Πράσινο μίλησε η Ναταλία Δραγούμη και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη Μαίρη Χρονοπούλου . Πιο συγκεκριμένα είπε

Έκανες το τηλεοπτικό σου ντεμπούτο το 1992 στο σίριαλ «Μάνα είναι μόνο μία» πλάι στη Μαίρη Χρονοπούλου. Τι θυμάσαι από εκείνη την εποχή;

Ήταν Ιούνιος, μόλις είχα γυρίσει από το Παρίσι και αρχές Αυγούστου μού έγινε η πρόταση για το σίριαλ. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και θυμάμαι πως στην αρχή με τσάντιζε που με φώναζαν με το όνομα του ρόλου, Λιάνα. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν λατρεμένη, με τόσο έντονη προσωπικότητα, ένα σημαντικό πρόσωπο σε αυτό που είμαι σήμερα. Τώρα που το σκέφτομαι, θεωρώ μεγάλη τύχη στην αρχή της καριέρας σου να παίζεις δίπλα σε μια τέτοια προσωπικότητα, τότε μου φαινόταν φυσιολογικό.

Δεν ήμουν από τα παιδιά που ήξεραν όλες τις ελληνικές ταινίες. Η Μαίρη ήταν πολύ βοηθητική, μου έδινε συμβουλές, με καλούσε στο καμαρίνι της να μου δείξει τα ρούχα της, με φώναζε «Ναταλίτσα». Κάθε πρωί βαφόταν και κατέβαινε στο στούντιο με μια διάφανη ρόμπα – «ομίχλη», φορώντας από μέσα τα εσώρουχα της. Είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση!

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ